Τρίτη 7 Ιουνίου 2016

ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ! (9/6/2016,20:30)

Συναγωνιστές-στριες,


Οι ευκαιρίες και ο χρόνος δόθηκαν! Πλέον η Δημοτική Αρχή και η Δήμαρχος κα Καφατσάκη πρέπει να απαντήσει στα σαφή και ρητά αιτήματα των ανέργων για παροχή μέτρων προστασίας! Άλλος χρόνος δε χαρίζεται! Τους περιμέναμε πολύ!! Μας είπαν ότι σε 2 δημοτικά συμβούλια από την τελευταία μας παράσταση θα μας απαντήσουν!

Απ' ότι φαίνεται όχι μόνο δεν έχουν τη διάθεση να δώσουν λύση ανακούφισης στους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την ανεργία αλλά μεθοδεύουν την αποσιώπηση του θέματος! Έπειτα από δύο μήνες από τότε που καταθέσαμε το πλαίσιο των αίτημάτων μας από κοινού με την Επιτροπή Αγώνα Ανέργων Ζωγράφου δεν έχει υπάρξει ούτε η παραμικρή τοποθέτηση στα αιτήματα. Λες και το ζήτημα της ανεργίας δεν τους αφορά, δε σχετίζεται με χιλιάδες δημότες και εν γένει εκατομύρια πολίτες στη χώρα μας.

Ήρθε η ώρα να δώσουμε την απάντησή μας με άλλη μια δυναμική παρουσία! Γι' αυτό λοιπόν ΟΛΟΙ στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 9/6, 20.30 για να δώσουμε μαζί τη μάχη κατά της ανεργίας!!

Η ανεργία μας αφορά όλους, τις οικογένειες μας, τους συγγενείς, τους φίλους, τους γνωστούς μας. Αυτό αποδεικνύει ότι η παρουσία μας είναι επιτακτική!

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οποιοδήποτε σχόλιο περιέχει υβριστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο για άτομο ή κοινωνική ομάδα άμεσα θα διαγράφεται.